Fibre Clinix

GEPERSONALISEERDE HAARVERZORGING – SPECIAAL OP MAAT VOOR IEDERE KLANT ONTDEK SCHWARZKOPF PROFESSIONALS MEEST GEAVANCEERDE HERSTEL PERFORMANCE MET TRIPLE BONDING & C21 TECHNOLOGIE

Adviesprijzen  
FC SH 300ml €19.95
FC cond250ml €22.95
FC mask 250ml €26.95
FC hero spray cond 200ml €22.95
FC booster 30ml €23.95

Fibre Clinix Fortify Shampoo
Met de Triple Bonding & C21 Technology voor beschadigd en overbewerkt haar. De formule met Niacinamide versterkt de haarvezels om het effect van de Fibre Clinix in-salon service te verlengen.

Fibre Clinix Hydrate Shampoo
Met Triple Bonding & C21 Technology voor droog en broos haar. De formule met Squalane Complex balanceert het hydratatie level en helpt de elasticiteit te vergroten en het effect van de Fibre Clinix in-salon service te verlengen.

Fibre Clinix Volumize Shampoo
Voor Triple Bonding & C21 Technology voor fijn en zwak haar. De formule met Phytokine zorgt voor gewichtloos en voller haar. Verlengt het effect van de Fibre Clinix in-salon service.

Fibre Clinix Tame Shampoo
Met Triple Bonding & C21 Technology voor weerbarstig, kroezig en onhandelbaar haar. De formule met Ceramide temt zichtbaar de haarstructuur en verzacht het oppervlak voor een anti-kroezel effect. Verlengt het effect van de Fibre Clinix in-salon service

Fibre Clinix Vibrancy Shampoo
Met Triple Bonding & C21 Technology voor gekleurd haar. De formule met AHA verbetert de kleurintensiteit voor langdurige kleurresultaten die het effect verlengen van de Fibre Clinix in-salon service.


Male Co. by Artistique FOR MEN ONLY!

De Male Co-serie by Artistique bevat:

HAIR CARE-PRODUCTEN – Deze houden het haar en de hoofdhuid in topconditie.

STYLING-PRODUCTEN – Creëer een individuele look met een passende styling. Styling- en restylingproducten van Male Co zijn speciaal ontwikkeld om het kapsel te stylen en te accentueren.

GROOMING-PRODUCTEN – De grooming-producten van Male Co houden de huid van de gladgeschoren man in topconditie – evenals de huid en baard van de man die met een volle baard door het leven gaat.

€ 15,70

CLAY PASTE
Droge stylingcream, geeft veel stevigheid en een matte finish. Voor het aanbrengen van structuur en definitie bij kort tot middellang haar. Een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen wrijven, verdelen over vochtig of droog haar.

€ 15,70

GREASY WAX
Wax die medium stevigheid geeft en een glanzende finish. Perfect voor het sluik stylen van kort haar. Een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen wrijven en van haaraanzet tot de punten over het haar verdelen.

€13,60

CLASSIC POMADE
Tijdloze pomade voor extra stevigheid. Geeft kort tot middellang haar een glanzende, gladde look. Een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen wrijven, daarna goed verdelen over handdoekdroog haar.

€ 13,60

GROOVY CREAM
Stylingcream die het haar niet hard maakt. Voor een zachte glans en medium stevigheid. Neem een kleine hoeveelheid cream in de hand en verdeel deze door het haar.

€ 13,60

MATT FIBRE
Een paste voor extra stevigheid en een matte finish. Geeft snel een makkelijke vorm aan de look. Een kleine hoeveelheid tussen de handpalmen wrijven, verdelen door vochtig of droog haar.

€ 13,60

BEARD BALM
Geeft lichte stevigheid en een natuurlijke finish aan de baard. Wrijf een beetje BEARD BALM in de handpalm. Verdeel over de baardharen. Voor het verzachten en modelleren van de baard.

€ 13,60

GROOMING SPRAY
Een verstevigende spray voor een stoere look, geeft direct volume en textuur. Te gebruiken voor alle voorkomende stylingtechnieken. Houdt het haar langer in model. Spray het product als finishing spray op een afstand van 20-25 cm op het haar.

€ 13,60

SCALP TONIC
Verfrist de hoofdhuid en verzorgt het haar. Na iedere haarwassing op de hoofdhuid aanbrengen en inmasseren. Niet uitspoelen. Aansluitend het haar stylen zoals gebruikelijk.

€ 13,60

STONE GLUE
Styling gel voor extra stevigheid en glans. Fixeert iedere stijl. Neem wat van het product in de handpalm en kneed het door het haar.

€ 10,45

SHAVE WASH
Shampoo speciaal voor het scheren van de baard. Verzorgt en voedt het baardhaar.

€ 10,45

HAIR & BEARD WASH
Speciale mannenshampoo, ook zeer geschikt voor de verzorging van de baard.

€ 15,70

BEARD OIL
Hydrateert de baard, waardoor deze heerlijk zacht wordt en een verzorgde look krijgt. Doe enkele druppels in de hand, wrijf in uw handen om de olie te verdelen. Masseer daarna de olie door de baard.